

همانطور که در مقالات قبل ذکر شد ساندویچ پانل ها دارای انواع مختلفی هستند و بسته به اینکه از چه موادی برای ساخت آنها استفاده شده است کاربری های مختلفی دارند. تنوع بالای ساندویچ پانل ها باعث شده این مصالح پیش ساخته به راحتی بتواند سازه های گوناگون را پوشش دهد.
ساندویچ پانل بسته به نوع کاربری که دارند با ویژگی ها و خصوصیات مختلف تولید می شوند.ساندویچ پانل های مقاوم در برابر خوردگی بیشتر در نمای بیرونی سازه ها مورد استفاده قرار می گیرند.عمدتا برای ساخت ساندویچ پانل از موادی مانند گالوانیزه یا فولاد استفاده می کنند اما بسته به دلخواه مشتری می توان از متریال مختلفی برای این مصالح پیش ساخته استفاده نمود.
در صورت تولید ساندویچ پانلها با استفاده متریال ذکر شده مقاومت و دوام بیشتری می توان از این مصالح انتظار داشت و میزان خوردگی و پوسیدگی آنها نسبت به سایر مصالح کمتر است.راه های زیادی برای استحکام بخشیدن به سازه هایی مانند ساندویچ پانل وجود دارد و با رعایت چند نکته اساسی در زمان تولید ساندویچ پانل می توان میزان مقاومت این مصالح را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
ضخامت استاندارد ساندویچ پانل در حدود 45 میکرو می باشد اما بسته به نوع کاربری مصرف کننده ضخامت این سازه های پیش ساخته قابل تغییر است و تا حدود 200 میکرو قابل تولید است.طبیعی است در صورتی که ضخامت ساندویچ پانلها افزایش پیدا نماید این مصالح پیش ساخته در برابر خوردگی مقاومت بهتری از خود نشان خواهند داد و برای مدت زمان طولانی تری می توان از آنها استفاده نمود. افزایش ضخامت ساندویچ پانل ها مزیت های دیگری هم دارد به عنوان مثال استحکام پانل در برابر تبادل حرارتی بیشتر خواهد شد و مقاومت و عملکرد بهتری در برابر اشعه یو وی خورشید از خود نشان خواهند داد.
افزایش ضخامت عایق میانی ساندویچ پانل مزایای دیگری هم به همراه خواهند داشت که از مهمترین آنها می توان به مقاومت بالای آنها در برابر صدا، رطوبت و تبادل گرما و سرما اشاره نمود که باعث می شود این نوع مصالح پیش ساخته از سایر مصالح متمایز شوند.
عمدتا برای پوشش دهی ساندویچ پانل های سقفی و دیواری از ورق هایی مانند گالوانیزه، آلوزینک و یا آلومینیوم استفاده می شود اما این ورق ها اگر به تنهایی مورد استفاده قرار گیرند مقاومت چندانی نخواهند داشت لذا برای استحکام بخشیدن به آنها از پوشش های مختلفی که به صورت پودری، مایع و یا فیلمی است استفاده می شود.پوشش هایی که ساندویچ پانل استفاده می شود نه تنها می تواند مقاومت این مصاله پیش ساخته را بالا ببرد بلکه می تواند در هزینه های مصرفی انرژی تا میزان قابل توجهی صرفه جویی نماید که این از نظر اقتصادی به نفع افرادی است که از این مصالح برای پوشش دهی سازه های خود استفاده می کنند.
همانطور که مطلع هستیم به منظور تولید ساندویچ پانل از فوم های مختلفی مانند فوم پلی یورتان، فوم پلی استایرن، فوم پشم سنگ یا پشم شیشه با ضخامت های مختلفی استفاده می شود.البته ضخامت ساندویچ پانل به این موضوع بستگی دارد که این نوع مصالح پیشی ساخته قرار است برای چه نوع سازه های استفاده شود.برای مثال در مکان هایی مانند سردخانه که مواد مختلفی با شرایط دمایی خاصی نگهداری می شود از فوم پلی یورتان با ضخامتی در حدود 20 سانتی متر استفاده می شود.این در حالی است که برای سازه هایی که احتمال آتش سوزی در آن ها بیشتر است از فوم هایی مانند پشم یا فیبر معدنی برای ساخت ساندویچ پانل استفاده می کنند که مقاومت آنها را در برابر آتش سوزی بالا ببرد.البته این نوع پانل ها دارای مزایای دیگری هم هستند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
به طور کلی ساندویچ پنلها با استفاده از روش هایی ساخته می شود که مقاومت بالایی در برابر طوفان های شدید و یا خسارات ناشی از زلزله دارند اما در صورتی که تمایل داشته باشید مقاومت این سازه های پیش ساخته را بالا ببرید، می توان با اندکی تغییر در ساختار و نحوه ساخت ساندویچ پانل این کار را انجام داد.
در صورتی که ساندویچ پانل دیواری با استفاده از سیستم آرماتور بندی ساخته شود مقاومت این سازه ها به طرز چشمگیری در برابر باد و طوفان های شدید بالا خواهد رفت.البته بایستی به این نکته توجه داشته باشید که نمره میلگرد مصرفی در این کار حتما بایستی 8 یا 10 انتخاب شود تا بتواند به خوبی نیازهای مصرف کنندگان را برآورده نماید.
با استفاده از روشهای ذکر شده تا حد زیادی می توانید مقاومت و استحکام ساندویچ پانل ها را در برابر عوامل مختلف بالا ببرید اما جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد ساندویچ پانل و انواع آن مانند ساندویچ پانل آلوزینک، ساندویچ پانل گالوانیزه، ساندویچ پانل کامپوزیت می توانید از طریق شماره های تماس که در سایت ذکر شده است با کارشناسان فروش ما در ارتباط بوده و از آنها اطلاعات لازم در این خصوص را دریافت نمایید.