

ساندویچ پانل ها پس از عبور از مراحل طراحی و تولید از کارخانه وارد پروسه حمل و نقل میشوند شیوه انجام این مرحله بسیار مهم و حساس بوده بنابراین پانل ها را درون پک هایی از جنس پلی اتیلن بسته بندی کرده تا از بروز حوادث و یا وارد آمدن آسیب احتمالی که ممکن است ناشی از شاخک های لیفتراک یا لودر باشد به پانل ها جلوگیری به عمل آید.تخلیه و بارگیری این پانل ها در کارخانه و یا محل تحویل توسط لودر یا لیفتراک صورت میگیرد.سپس ساندویچ پانلها درون پالت که بسته به نوع، ضخامت و تعداد پانلها تشکیل میشوند قرار میگیرند. پالت سازهای مستحکم بوده، که در صنایع مختلف برای جا به جایی از آن استفاده میشود و انواع متفاوتی از جنس چوب خام، انواع پلاستیک، مواد بازیافتی یا حتی فلزات گوناگون دارد.
پس از آماده سازی پالت اپراتور لیفتراک با مهارت و تجربه خود چنگالهای لیفتراک را در محلهایی از پالت که تعادل آن را نگاه دارد قرار میدهد و پالتها را بلند کرده و در کامیون تخلیه میکند. برخی از کارخانهها که برای این کار از جرثقیل استفاده میکنند باید توجه داشته باشند که تسمههای جرثقیل در وسط پالت قرار نگیرد.
در نتیجه باید توجه شود که:
1- به هنگام بارگیری نیز باید توجه داشت که فضای کافی و مناسب بین پانلها وجود داشته باشد تا از ایجاد فشردگی و آسیب جلوگیری به عمل آید.
2- فاصله بین چنگال های لودر مناسب بوده تا از انحراف و یا افتادن پانل ها جلوگیری شود حتی برای جلوگیری از آسیب به پانل میتوان دور شاخک های لیفتراک را با نمد پوشاند.
3- جهت حمل این سازهها حدالمکان باید از کامیون سرپوشیده استفاده شود، همچنین طول و عرض ساندویچ پانل باید متناسب با ابعاد کامیون باشد.
4- همچنین میبایست پانلها توسط تسمههای پارچهای بسته شوند و پس از هر 100 کیلومتر رانندگی تسمهها مجددا توسط راننده چک شوند. علاوه بر این برای حمل ساندویچ پانلها و جلوگیری از آسیب به آنها باید سرعت بیش از 80 کیومتر جایز نیست.
5- در طول مراحل بارگیری میتوان از پلاک های محافظ از جنس پلی استایرن منبسط در بدنه کامیون جهت جلوگیری از برخورد پانل ها به بدنه و حتی در هر دو سطح جانبی پانل ها درون بسته بندی ها استفاده کرد.
6- تخلیه این محصولات نیز باید با احتیاط کامل و توسط یک اپراتور با تجربه همراه با تسمههای پارچه ای صورت گیرد
7- در طول پروسه ذخیره سازی این محصولات باید در برابر آتش سوزی و یا نفوذ آب به درون پک ها محافظت شوند زیرا باعث پوسیدگی و خوردگی آنها میشود.
8- در حین جابه جایی پانل ها نباید از لبه ورق فلزی و یا از قسمت مادگی پانل ها به عنوان دستگیره استفاده شود زیرا باعث آسیب به پانل ها میشود از همین رو باید از هر دولبه برای جابه جایی آنها استفاده کرد.همچنین به هنگام جابه جایی پانل های دیواری که طول زیادی دارند هرگز نباید از لبههای نرم آنها ( اورلپها، گوشهها و غیره) برای حمل استفاده کرد.پانلها را حتما باید با دوست، به درازا و از پهلو حمل شود.
9- این محصولات باید بر روی سطوح صاف، تمیز و سخت ، در یک مکان مسقف دور از تابش مستقیم نور خورشید و یا بارندگی نگهداری شوند.
10- همچنین از راه رفتن بر روی پانل ها باید پرهیز شود.
11 – تخلیه این محصولات در نزدیک ترین نقطه به محل نصب جهت جلوگیری از آسیب، ضربه و یا برخورد با اجسام امری صحیح میباشد
12 – هنگام برداشتن پانل ها از روی یکدیگر نباید پانل رویی را روی پانل زیرین کشید زیرا باعث خراش بر روی پانل زیرین میشود، باید پانل رویی را با برگرداندن از روی پانل زیرین برداشت.
13- پوشش نازکی که در بین صفحات از ساندویچ پانل محافظت میکند باید بلافاصله در حین نصب برداشته شود و نباید بیش از دوهفته بر روی سازه باقی بماند.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر از نصب و اجرای ساندویچ پانلهای دیواری و سقفی به صفحه مربوطه در سایت بانک اطلاعاتی ساندویچ پانل مراجعه فرمایید. با ما همراه باشید